IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Regler der skal overholdes

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 8
Join date : 18/11/12

IndlægEmne: Regler der skal overholdes   Man nov 19, 2012 12:59 am

Profilregler


- Dit brugernavn og din figurs kaldenavn skal være det samme. Hvis din figurs navn allerede er taget, må du tilføje et efternavn så det ikke bliver forvirrende for de andre brugere.
- Tal er accepteret, men kun hvis din figur rent faktisk bliver kaldt det, fx K2. Ikke noget med Simon8 fordi Simon er optaget.

- Tjek om dit profil billede allerede er i brug

- Både rigtige billeder, animerede, tegnede og redigerede er accepteret. Dog skal din figur have en forholdsvis realistisk øjenfarve og hårfarve, medmindre andet indgår i racebeskrivelsen.


Ingame Spilleregler


- Man kan godt befinde sig flere steder(i flere forskellige emner) på samme tid.

- Når vi spiller følger vi vores årstider (om sommeren spiller vi fx om sommeren); men det behøver ikke være samme tidspunkt på dagen, heller ikke dato.

- Man skal spille en elev.

- Spillet foregår primært i 3. person datid, men hvis du og din medspiller kan blive enige om noget andet i jeres private emne, så er det tilladt.

- Alt sprog er tilladt ingame (inde i emnet)

- Man må ikke dræbe en anden spiller, uden den spillers tilladelse.

- Man må ikke overtage styringen af den andens spillers figur, eksempel:

Admin hvæsede af Simon. Hvor vovede den lede Slytherin at fornærme ham? Han svingede sin stav og kastede en besværgelse imod Simons øje og så til hvordan blodet flød ned af hans kind. Admin grinede tilfredst da Simon skreg af smerte..

Der er to fejl i dette eksempel. For det første er det ikke tilladt at bestemme om man rammer en andens figur. Ens besked bliver altså nød til at stoppe ved: ”Han kastede en besværgelse Simons øje” og så lade Simon selv reagere på om han bliver ramt eller ej.

Fejl nummer to. Du kan ikke vælge hvilket lyde Simon laver. Du må ikke styre din medspillers handlinger, kun reagere på de ting de selv vælger at skrive.

Når alt dette her er sagt, er det selvfølgelig vigtigt man ikke laver en super karakter der aldrig bliver ramt, eller som er umulig at skubbe til siden osv. Husk at spille realistisk.

- Npc

Når vi starter et emne, er det altid tilladt at inddrage npc’er (Non-player characters). Disse figurere er fx skolens lære, andre elever, familie, kæledyr osv.. husk også at spille dem realistisk og ikke gå helt ud af karakter.


Offgame regler


- Man må ikke snakkes grimt til forummets andre medlemmer på siden, husk at holde en god tone.Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://nomuggles.danskforum.net
 
Regler der skal overholdes
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Hogwarts :: Om siden :: Regler-
Gå til: